HVA TILBYR VI?

Vi kommer på gratis befaring til din bedrift for å diskutere prosjektets omfang og tar diverse mål av lokalet. Videre tilbyr vi interiørdesignkonsulenttjenester, samt rådgivning og assistanse til innkjøp av interiør og eksteriør. Vi samarbeider godt med deg gjennom hele prosjektet og leverer ferdig prosjekt, fra start til slutt. Om du ønsker en mer tilpasset tjeneste kan du benytte deg av vår dekorasjons- og stilkonsulenttjeneste. Deretter kartlegger vi diverse krav og behov og utvikler planløsning og en foreløpig 3D skisse. Når du har bestemt deg for et samarbeid, tilpasser vi løsninger til din bedrifts behov, ønsker og visjon.

Ta kontakt om du har noen spørsmål eller forespørsler angående vår prosjektgjennomføring eller andre detaljer!

ET KREATIVT PERSPEKTIV, FØL FORSKJELLEN

Har du en ambisjon om å du oppgradere din restaurant eller café? Eller har du en drøm om å starte ditt eget spisested? Kanskje du ønsker å pusse opp ditt eget hjem, men vet ikke hvordan? Edecor hjelper deg å gjøre din visjon til virkelighet!

Vi stiller med høy kompetanse og lang erfaring som vi har tilegnet oss over flere år. Vi tar kontinuerlig til oss ny kunnskap og fortsetter å utvikle oss, slik at vi hele tiden stiller med relevante kvalifikasjoner og leverer prosjekter av høy kvalitet. Vi strekker oss langt for å gjøre våre kunder fornøyde.

CAFÉ OG RESTAURANT - KONSEPTPROSJEKTER

Edecor har som mål å fremheve en rekke ulike prosjekter innen sosiale områder som caféer og restauranter. Her er det kun fantasien som setter grenser, vi utfører prosjekter av alle størrelser og omfang. Vi produserer konseptprosjekter som gir inntrykk og overrasker mennesker. Vi sikter inn til perfeksjon med vårt unike og kreative perspektiv.

KOMMERSIELLE OMRÅDER

Vi produserer løsninger som gjør en forskjell i dine kommersielle områder. Vi begynner med å analysere kundene dine godt og vurderer deres forventninger. Deretter bruker vi denne innsiktet med et nytt perspektiv og jobber for deg som søker profesjonalitet for din butikk, utstillingsvindu og andre kommersielle områder.

3D VISUALISERING

Et godt gjennomført restaurantdesigner en veldig viktig faktor når det gjelder kvaliteten på spisestedet og for å tiltrekke seg kunder. Vi tilbyr deg muligheten til å se hvordan restauranten din vil se ut når prosjektet er ferdigstilt, ved hjelp av 3D-visualisering. Vi tilbyr denne tjenesten før du sender prosjektsøknaden, slik at du kan gjennomføre søknaden ved å bestemme den mest nøyaktige utformingen.

LEVEOMRÅDER

Har du en drøm om å bo i et vakkert, unikt og innbydende hjem? Eller ønsker du å tilby dine ansatte et komfortabelt, stilrent og spennende kontorlandskap? Vi Edecor bruker tiden vi har til overs fra vårt travle forretningsliv, til slike prosjekter for å koble av og ha det gøy med arbeidet vi lever for. Vi designer de mest komfortable og avslappende løsningene for deg!